Saniran trotoar kod fabrike „Dunav“ u Grockoj

0

Kancelarija za mlade Grocka uz pomoć JKP „Grocka“ rešila jedan od problema, na koje su im mladi skrenuli pažnju u nedavno sprovedenoj anketi.
Kancelarija za mlade opštine Grocka je pre desetak dana napravila anketu sa učenicima srednje škole u Grockoj. Na toj anketi učenici su odgovarali na razna pitanja i davali mnoge sugestije, pa tako je dosta učenika uložilo primedbu na deo trotoara kod fabrike „Dunav“ u Grockoj, gde postoji udubljenje i velika rupa u kojoj se u kišnom periodu napravi ogromna bara i pešaci su prinuđeni da je zaobilaze tako što moraju da idu Smederevskim putem, što je veoma rizično i opasno.

Tu njihovu zamerku i sugestiju Kancelarija za mlade je shvatila ozbiljno i u saradnji sa JKP „Grocka“ pronašla rešenje. Danas su radnici JKP „Grocka“ zakrpili rupu i izbetonirali udubljenje dovodeći ga u ravan sa trotoarom, a da bi rešenje bilo trajno na tom potezu će biti iskopan kanal kojim će se višak vode izlivati na ulicu.

Kako su nam rekli u Kancelariji za mlade Grocka, ovo je početak rešavanja problema i ispunjavanja potreba koje su mladi izneli u nedavno sprovedenoj anketi.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka