Почиње II Архангел мото-фест у Гроцкој

0

Свечано отварање музичког фестивала „II Архангел мото-фест“ Градске општине Гроцка заказано је за петак 25. маја у 22 часа на Дунавском кеју у Гроцкој, а атрактивни дводневни музички догађај биће пропраћен звучним именима домаће рок музике и хуманитарним активностима.

У петак 25. маја као водећи бенд наступа група Кербер, док је субота 26. мај резервисана за наступ групе С.А.Р.С. Публика ће имати прилике да ужива и у звуку бендова Trigger, Void inn, Unchaind, Dusi, Посно прасе ( 25. мај), као и наступима састава Болесна штенад, Контраш, Сан Дебелих Жена, Hounting souls, Доручак на трави (26. мај).

Манифестација „II Архангел мото-фест“ у организацији Градске општине Гроцка и мото клуба „Архангел“ се у Гроцкој одржава по други пут. Мото клуб „Арханхел Србија“, први и најстарији национални мото клуб у Србији основан је у Гроцкој пре 26 година – сада далеке 1992. године. Име је добио по Архангелу Михаилу, те су мотоциклисти, чланови клуба, познати и као „Архангели“, чији је мото да негују српску, породичну традицију, али и авантуристички дух и добар звук рокенрол музике.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка