Počinje II Arhangel moto-fest u Grockoj

0

Svečano otvaranje muzičkog festivala „II Arhangel moto-fest“ Gradske opštine Grocka zakazano je za petak 25. maja u 22 časa na Dunavskom keju u Grockoj, a atraktivni dvodnevni muzički događaj biće propraćen zvučnim imenima domaće rok muzike i humanitarnim aktivnostima.

U petak 25. maja kao vodeći bend nastupa grupa Kerber, dok je subota 26. maj rezervisana za nastup grupe S.A.R.S. Publika će imati prilike da uživa i u zvuku bendova Trigger, Void inn, Unchaind, Dusi, Posno prase ( 25. maj), kao i nastupima sastava Bolesna štenad, Kontraš, San Debelih Žena, Hounting souls, Doručak na travi (26. maj).

Manifestacija „II Arhangel moto-fest“ u organizaciji Gradske opštine Grocka i moto kluba „Arhangel“ se u Grockoj održava po drugi put. Moto klub „Arhanhel Srbija“, prvi i najstariji nacionalni moto klub u Srbiji osnovan je u Grockoj pre 26 godina – sada daleke 1992. godine. Ime je dobio po Arhangelu Mihailu, te su motociklisti, članovi kluba, poznati i kao „Arhangeli“, čiji je moto da neguju srpsku, porodičnu tradiciju, ali i avanturistički duh i dobar zvuk rokenrol muzike.

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka