ПРВА НАГРАДА ОМШ „НЕВЕНА ПОПОВИЋ“ НА 62. РЕПУБЛИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ МУЗИЧКИХ И БАЛЕТСКИХ ШКОЛА СРБИЈЕ

0

У периоду од 7. до 11. маја 2018. године, у МШ „Предраг Милошевић“ у Књажевцу, одржава се 62. Републички фестивал музичких и балетских школа Србије, на којој се у петодневном надметању такмиче 53 музичке школе и боре за екипни пласман и своје место на ранг листи школа Србије.
У уторак, 8. маја 2018. године, наступила је четворочлана екипа наше школе у саставу: Анђела Јовановић, 3. разред флауте у класи проф. Миње Марчетић; Уна Јанковић, 3. разред виолончела у класи проф. Анамарије Илић; Исидора Остојић, 4. разред виолине у класи проф. Тијане Ђурић Љубичић и Иван Павловић, 6. разред гитаре у класи проф. Милице Степаноски. Клавирски сарадник је била проф. Марија Васић.
Трема пред наступ с једне, а концентрација, ентузијазам, сценски наступ, музикалност и музицирање с друге стране, резултирале се одличним пласманом наше школе. И ове године, као и претходних, наставили смо са великим успесима! НАША ШКОЛА – ОМШ „НЕВЕНА ПОПОВИЋ“ ОСВОЈИЛА ЈЕ ПРВУ НАГРАДУ!
Седмочлани жири честитао је нашим ученицима и наставницима на наступуи пожелео нам успехе и у будућности.
Одабир кандидата за представљање екипе школе, на овако важном такмичењу, почео је већ почетком школске године. Прво преслушавање ученика и анонимно гласање од стране свих наставника школе обављено је крајем јануара. Изабрано је само 8 ученика који су представљали екипу школе – екипа „Б“. Крајем априла од осам је изабрано четири ученика, који су чинили екипу „А“, односно екипу која представља школу. Честитамо свим ученицима који су учествовали у преслушавањима и својски се трудили да буду изабрани као представници школе.
Још једном, све честитке нашој Анђели, Уни, Исидори и Ивану, као и наставницима Мињи, Анамарији, Тијани, Данилу, Милици и Марији на изузетно великом и мукотрпном раду и труду, што је резултирало овако изузетним успехом.


Албум са фотографијама можете погледати OВДЕ.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка