PRVA NAGRADA OMŠ „NEVENA POPOVIĆ“ NA 62. REPUBLIČKOM FESTIVALU MUZIČKIH I BALETSKIH ŠKOLA SRBIJE

0

U periodu od 7. do 11. maja 2018. godine, u MŠ „Predrag Milošević“ u Knjaževcu, održava se 62. Republički festival muzičkih i baletskih škola Srbije, na kojoj se u petodnevnom nadmetanju takmiče 53 muzičke škole i bore za ekipni plasman i svoje mesto na rang listi škola Srbije.
U utorak, 8. maja 2018. godine, nastupila je četvoročlana ekipa naše škole u sastavu: Anđela Jovanović, 3. razred flaute u klasi prof. Minje Marčetić; Una Janković, 3. razred violončela u klasi prof. Anamarije Ilić; Isidora Ostojić, 4. razred violine u klasi prof. Tijane Đurić Ljubičić i Ivan Pavlović, 6. razred gitare u klasi prof. Milice Stepanoski. Klavirski saradnik je bila prof. Marija Vasić.
Trema pred nastup s jedne, a koncentracija, entuzijazam, scenski nastup, muzikalnost i muziciranje s druge strane, rezultirale se odličnim plasmanom naše škole. I ove godine, kao i prethodnih, nastavili smo sa velikim uspesima! NAŠA ŠKOLA – OMŠ „NEVENA POPOVIĆ“ OSVOJILA JE PRVU NAGRADU!
Sedmočlani žiri čestitao je našim učenicima i nastavnicima na nastupui poželeo nam uspehe i u budućnosti.
Odabir kandidata za predstavljanje ekipe škole, na ovako važnom takmičenju, počeo je već početkom školske godine. Prvo preslušavanje učenika i anonimno glasanje od strane svih nastavnika škole obavljeno je krajem januara. Izabrano je samo 8 učenika koji su predstavljali ekipu škole – ekipa „B“. Krajem aprila od osam je izabrano četiri učenika, koji su činili ekipu „A“, odnosno ekipu koja predstavlja školu. Čestitamo svim učenicima koji su učestvovali u preslušavanjima i svojski se trudili da budu izabrani kao predstavnici škole.
Još jednom, sve čestitke našoj Anđeli, Uni, Isidori i Ivanu, kao i nastavnicima Minji, Anamariji, Tijani, Danilu, Milici i Mariji na izuzetno velikom i mukotrpnom radu i trudu, što je rezultiralo ovako izuzetnim uspehom.


Album sa fotografijama možete pogledati OVDE.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka