Prijem povodom novogodišnjih praznika

0

U svečanoj sali u zgradi Gradske opštine Grocka danas 29. decembra 2014. godine sa početkom u 11 časova održan je prijem povodom novogodišnjih praznika. Prijem je organizovao Gradski centar za socijalni rad, odeljenje Grocka, u saradnji sa Gradskom opštinom Grocka.

Prijemu su prisustvovali predstavnici opštinskog rukovodstva: predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović, zamenica predsednika Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić, predsednik skupštine Gradske opštine Grocka Spasoje Živanović , zamenik predsednika skupštine Gradske opštine Grocka Zoran Kostić i zamenica Javnog pravobranioca Marina Jovanovski.

Takođe, su na prijemu bili prisutni rukovodilac Centra za socijalni rad odeljenja u Grockoj Katarina Matić , kao i ostali rukovodici u okviru ovog odeljenja u Grockoj,komandir PU Grocka Zoran Đorđević, direktor JKP „Gročanski Komunalac“ Milenko Bukvić, direktorka Centra za nacionalno zapošljavanje u Grockoj Marina Anđelić Teofilović , predstavnici ostalih Gradskih centara za socijalni rad i preduzetnici i gosti sa naše opštine koji su dali svoj doprinos u radu ovog centra.

Rukovodilac Gradskog centra za socijalni rad odeljenja u Grockoj Katarina Matić je ovom prilikom uručila predsedniku Gradske opštine Grocka Stefanu Dilberoviću i direktoru JKP „Gročanski Komunalac“ Milenku Bukviću zahvalnice za doprinos i uspešnu saradnju koja je ostvarena u ovoj godini.

DSC_0008 DSC_0017 DSC_0018 DSC_0027 DSC_0029 DSC_0031 DSC_0033

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka