Одржана дванаеста Бициклијада у Врчину

0

Удружење Грађана “ Сложно за Врчин“у сарадњи са Градском општином Гроцка и градом Београд организовали су 05.05.2018. године 12. бициклијаду у Врчину.

Сви такмичари који су се пријавили били су сврстани у девет категорија. А траса којом су возили је следећа: Индустријска улица ( СТАРТ ) – Босанска улица – Рудничка – Саве Ковачевића (Циљ).

Сви учесници овогодишње бициклијаде били су награђени захвалницама и медаљама а главна награда бицикл „Spark explorel“ системом извлачења припала је Алекси Косановићу из Врчина.

Сви учесници су имали велику подршку што од стране родитеља тако и од стране руководиоца, чланова већа, одборника, директора културних и образованих установа, председника Градске општине Драгољуба Симоновића, председника Скупштине општине Гроцка Стефана Дилберовића, и заменице председника општине Гроцка Живадинке Аврамовић који су такође својим присуством улепшали ову манифестацију.

Посебну захвалност издвајамо за наше пријатеље из Израела, који су својим присуством и својом подршком увеличали ову манифестацију и проширили је међународном. Надамо се да ће се следеће године пријавити много више такмичара из страних земаља.

Захваљујемо се свим суграђанима, учесницима, спонзорима на сарадњи што потврђује да оваква врста манифестације даје позитивне резултате.


Албум са фотографијама можете погледати ОВДЕ.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка