Обилазак радова у насељу Дражањ

0

Радове у главној улици насеља Дражањ, улици Народног фронта обишао је председник општине Драгољуб Симоновић ,  председник савета месне заједнице Дражањ Драгослав Пауновић , замеником савета Добрица Гајичић и  директорка за развој општине Гроцка Ружа Мркић.

Код чесме „Точак“ у Дражњу председник општине и председник савета месне заједнице Дражањ  дали су  је  изјаву за Инфо службу општине Гроцка.

Реконструкција главне улице у Дражњу подразумева изградњу тротоара и ивичњака у читавој дужини те улице, од улаза у насеље Дражањ до окретнице аутобуса. Асфалтирање улице ако време дозволи вероватно ће бити у новембру месецу а већ следеће године ће се наставити са радовима и у другим улицама овог грочанског насеља. Такође у овом насељу је ове године урађено око шест километара атарских путева што је од великог значаја за пољопривреднике. У 2019. години очекују се значајна улагања за ово насеље због чега ће оно постати много лепше него што је било до сада. Захваљујући констаном раду и залагању председника Србије Алекандра Вучића, стандар становника  сваке године бива све бољи , издваја се све више новца за инфраструктуру изјавио је председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић.

Велики проблем овог насеља је водоводна мрежа која је у приватном власништву што је потпуно незаконито. Мањој групи људи која краде воду и којима одговара оваква ситуација потребној се стати на пут јер  нихово понашање  иде на штету становницима Дражња, урадићемо  све што је у могућности општине да се овај проблем што пре реши, рекао је председник Симоновић.

Грађани насеља Дражањ покренули су иницијативу за уређење  чесме „Точак“  која је до недавно била потпуно запуштена и обрасла шибљем и врзинама је захваљујући општини Гроцка и људима из Месне заједнице Дражањ поново пуштена у рад. Она би у једном тренутку требала да буде место окупљања за најмађе и њихове родитеље изјавио је председник савета месне заједнице Драгослав Пауновић.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка