Obilazak radova u naselju Dražanj

0

Radove u glavnoj ulici naselja Dražanj, ulici Narodnog fronta obišao je predsednik opštine Dragoljub Simonović ,  predsednik saveta mesne zajednice Dražanj Dragoslav Paunović , zamenikom saveta Dobrica Gajičić i  direktorka za razvoj opštine Grocka Ruža Mrkić.

Kod česme „Točak“ u Dražnju predsednik opštine i predsednik saveta mesne zajednice Dražanj  dali su  je  izjavu za Info službu opštine Grocka.

Rekonstrukcija glavne ulice u Dražnju podrazumeva izgradnju trotoara i ivičnjaka u čitavoj dužini te ulice, od ulaza u naselje Dražanj do okretnice autobusa. Asfaltiranje ulice ako vreme dozvoli verovatno će biti u novembru mesecu a već sledeće godine će se nastaviti sa radovima i u drugim ulicama ovog gročanskog naselja. Takođe u ovom naselju je ove godine urađeno oko šest kilometara atarskih puteva što je od velikog značaja za poljoprivrednike. U 2019. godini očekuju se značajna ulaganja za ovo naselje zbog čega će ono postati mnogo lepše nego što je bilo do sada. Zahvaljujući konstanom radu i zalaganju predsednika Srbije Alekandra Vučića, standar stanovnika  svake godine biva sve bolji , izdvaja se sve više novca za infrastrukturu izjavio je predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović.

Veliki problem ovog naselja je vodovodna mreža koja je u privatnom vlasništvu što je potpuno nezakonito. Manjoj grupi ljudi koja krade vodu i kojima odgovara ovakva situacija potrebnoj se stati na put jer  nihovo ponašanje  ide na štetu stanovnicima Dražnja, uradićemo  sve što je u mogućnosti opštine da se ovaj problem što pre reši, rekao je predsednik Simonović.

Građani naselja Dražanj pokrenuli su inicijativu za uređenje  česme „Točak“  koja je do nedavno bila potpuno zapuštena i obrasla šibljem i vrzinama je zahvaljujući opštini Grocka i ljudima iz Mesne zajednice Dražanj ponovo puštena u rad. Ona bi u jednom trenutku trebala da bude mesto okupljanja za najmađe i njihove roditelje izjavio je predsednik saveta mesne zajednice Dragoslav Paunović.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka