Формиран Омладински фудбалски клуб „Калуђерица“

0

Дана 11.5.2017. одржана је ванредна Скупштина Омладинског  фудбалског  клуба „Калуђерица“ , на којој је  изабран нови управни одбор, са председником, потпредседником и секретаром, чиме су се стекли услови да и ово насеље  добије активан фудбалски клуб. За председника клуба изабран је Илијев Митко.

Будући да у насељу Калуђерица постојећи фудбалски терен, већ 10 година није у функцији и налази се у изузетно запуштеном стању, а несавесним поступцима грађана на терену се формирала и дивља депонија, покренута је иницијатива   да се терен обнови и користи у сврхе које је намењен.

Како би у сарадњи са локалном самоуправом, нашли решење за оспособљавање фудбалског терена председник Спортског савеза градске општине Гроцка и управни одбор ФК“Калуђерица“, позвали су председника градске општине Гроцка, Драгољуба Симоновића да заједно са њима обиђе терен како би насеље са више од 40.000 становника добије спортски објекат какав заслужује.

Председник Симоновивић подржао је иницијативу за уређење фудбалског терена, у разговору са председником клуба Илијев Митком и председником Спортског савеза градске општине Гроцка Владом Радовановићем договорено је да се санира пут који води до терена, очисти дивља депонија и уведе струја и вода.

Састанку су присуствовали и чланови управног одбора клуба: Маринко Бабић, Раде Иветић, Зоран Марков и Небојша Трифић, као  и директор ОШ“Алекса Шантић“ , Радивоје Миљић.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка