Džez koncert Qzama Quartet u Kaluđerici 23. februara u okviru projekta „Mladi za mlade“

0

U okviru projekta „Mladi za mlade“, 23. februara u 20 časova održaće se džez koncert u prostorijama MZ Kaluđerica. Ovo je prva aktivnost ovog tipa organizovana u ovom naselju. Koncert će održati Qzama kvartet koji su oformili renomirani muzičari poznati na srpskoj džez sceni.
Projekat „Mladi za mlade“ sprovodi neformalna grupa Mladi za Kaluđericu. Ova grupa nastala je krajem septembra prošle godine i nju obrazuju studenti i tek svršeni studenti iz ovog naselja. Motiv nastanka grupe Mladi za Kaluđericu je da svojim angažovanjem doprinesu stvaranju bolje kulturne atmosfere i to potpuno volonterski.
Osim koncerta, projektom je predviđeno i održavanje tribine, kao i radionice na temu seksualnog i reproduktivnog zdravlja, i asertivnog ponašanja tokom februara i marta meseca. Cilj ovog projekta je da mladima omogući kvalitetno korišćenje slobodnog vremena i mogućnost izbora.
Projekat je, u okviru programa Aktivne zajednice, podržan od strane Trag fondacije. Za dodatne informacije možete pisati na mejl mladizakaludjericu@gmail.com , takođe posetite i stranicu neformalne grupe Mladi za Kaluđericu na društvenoj mreži facebook.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka