Асфалтирање улице Палих бораца у Пударцима

0

Председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић данас је обишао асфалтирану улицу Палих бораца у Пударцима. Улица је асфалтирана у дужини од 1200 метара до сада а остатак од 700 метара алсфалтираће се наредне године, с обзиром да је због временских прилика сезона радова за ову годину завршена.

Председник Симоновић је истакао приликом отварање ове улице, испред многобројних људи у насељу Пударци, да је постала пракса да се у сваком насељу општине Гроцка поред  асфалтирања улице раде и тротоари, изврши обележавање улице вертикалном и хоризонталном сигнализацијом као и да се  ураде  банкине. Овакав случај је и у новоасфалтираној главној улици, улици Палих бораца у Пударцима, која је након дужег временског периода асфалтирана  у два слоја асфалта и сада је погодна за пролазак чак и тешких возила.

Он је Пударчанима такође рекао да ће водоводни систем Умчари-Пударци почети са изградњом на пролеће следеће године. Сви пројекти су завршени,  прошао и тендер за извођача радова.  Постављање водоводне мреже  у насељу  Камендолу је у току, за сада је завршено 80% радова. Цео систем изградње нове мреже за водоснабдевање подразумева повезивање Камендола са Умчарима и Пударцима као и са водоводном мрежом Бегаљица-Гроцка. Овакав један систем треба да се повеже са фабриком воде у Умчарима која такође треба да крене са изградњом у 2019.-тој години. Копаће се  и бунари на овом делу општине Гроцка са завидним притиском које ће задовољити све потребе мештана чак и у најзахтевнијим летњим месецима.

По снежном времену, отварању улице поред мештана Пударачког насеља присуствовали су и чланови Већа ГО Гроцка, одборници као и функционери jавних предузећа.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка