Asfaltiranje ulice Palih boraca u Pudarcima

0

Predsednik GO Grocka Dragoljub Simonović danas je obišao asfaltiranu ulicu Palih boraca u Pudarcima. Ulica je asfaltirana u dužini od 1200 metara do sada a ostatak od 700 metara alsfaltiraće se naredne godine, s obzirom da je zbog vremenskih prilika sezona radova za ovu godinu završena.

Predsednik Simonović je istakao prilikom otvaranje ove ulice, ispred mnogobrojnih ljudi u naselju Pudarci, da je postala praksa da se u svakom naselju opštine Grocka pored  asfaltiranja ulice rade i trotoari, izvrši obeležavanje ulice vertikalnom i horizontalnom signalizacijom kao i da se  urade  bankine. Ovakav slučaj je i u novoasfaltiranoj glavnoj ulici, ulici Palih boraca u Pudarcima, koja je nakon dužeg vremenskog perioda asfaltirana  u dva sloja asfalta i sada je pogodna za prolazak čak i teških vozila.

On je Pudarčanima takođe rekao da će vodovodni sistem Umčari-Pudarci početi sa izgradnjom na proleće sledeće godine. Svi projekti su završeni,  prošao i tender za izvođača radova.  Postavljanje vodovodne mreže  u naselju  Kamendolu je u toku, za sada je završeno 80% radova. Ceo sistem izgradnje nove mreže za vodosnabdevanje podrazumeva povezivanje Kamendola sa Umčarima i Pudarcima kao i sa vodovodnom mrežom Begaljica-Grocka. Ovakav jedan sistem treba da se poveže sa fabrikom vode u Umčarima koja takođe treba da krene sa izgradnjom u 2019.-toj godini. Kopaće se  i bunari na ovom delu opštine Grocka sa zavidnim pritiskom koje će zadovoljiti sve potrebe meštana čak i u najzahtevnijim letnjim mesecima.

Po snežnom vremenu, otvaranju ulice pored meštana Pudaračkog naselja prisustvovali su i članovi Veća GO Grocka, odbornici kao i funkcioneri javnih preduzeća.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka