Uveden video nadzor u Osnovnoj školi „Mića Stojković“, u Umčarima

0

Osnovnu školu „Mića Stojković“ , u Umčarima danas su posetili članovi opštinskog veća Zoran Milićević i Živadin Mitrić, kao i član školskog odbora ove škole Đorđe Jevtić.
U ovoj školi Gradska opština Grocka obezbedila je video nadzor i škola i školsko dvorište je pokriveno sa šesnaest kamera. Takođe , je opština Grocka u svim školama na našoj opštini uvela video nadzor i na taj način omogućen je znatno veći stepen bezbednosti dece za vreme boravka u školama.
U razgovoru sa direktorkom škole Svetlanom Dabić, članovi opštinskog veća Milićević i Mitrić i član školskog odbora Jevtić razmatrali su dalje planirane ivesticije u ovoj školi, kao i probleme sa kojima se ova škola susreće.
U Osnovnoj školi „Mića Stojković“, uskoro će početi izgradnja trbina na sportskom terenu u dvorištu ove škole .
Izgradnju tribina finansira Rukometni klub Umčari, a tribine i sportki teren koristiće učenici škole , kao i Rukometni klub Umčari.
Problem prenamene školskog prostora je ozbiljan problem u ovoj školi koji datira iz 2011. godine. Naime bivša vlast je sumu od 15 milona dinara trebala uložiti za uređenje ovog prostora, a ništa od toga nije urađeno. Ostao je otvoren prostor , koji narušava bezbednost dece i koji u što kraćem vremenskom periodu mora biti iskorišćen i rešen u namenske svrhe.

Galeriju slika možete pogledati OVDE

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka