Sutra se otvara pošta u Ritopeku

0

Završene radove na adaptaciji prostora gde će biti otvorena pošta u Ritopeku obišli su danas predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović, predsednik Skupštine gradske opštine Grocka Stefan Dilberović, član veća opštine Grocka Vlado Radovanović, šef kabineta predsednika gradske opštine Grocka Sanja Jovanović i načelnik službe za zajedničke poslove opštine Grocka Dragan Petrović.

Prilikom obilaska predsednik Simonović uverio se da je urađeno sve u skladu sa dogovorom . Pošta će svečano biti otvorena sutra, 14. septembra u 11 časova.
Ovo je prva pošta u ovom naselju, do sada su stanovnici Ritopeka koristili usluge pošte u Boleču, a novootvorena pošta opsluživaće 2500 stanovnika , kojima će usluge biti znatno pristupačnije.
Poštu u Ritopeku ,otvara JP Pošta Srbije u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“, a u saradnji sa gradskom opštinom Grocka.
Naime, opština Grocka je obezbedila prostor bez ikakve nadoknade i finansirala kompletnu adaptaciju prostorija.
U skolopu pošte biće otvoren i internet kafe, gde će građani moći besplatno da koriste internet.

Sutrašnjem svečanom otvaranju će prisustvovati predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović ,opštinsko rukovodstvo, direktorka JP „Pošte Srbije“ Mira Petrović i Zorana Cvetinović direktorka radne jedinice Beograd Centar – JP „PTT“ .

Ovom prilokom obaveštavamo stanovnike naselja Boleč da će se sledeće nedelje asfaltirati ulaz u poštu, koja se nalazi na Smederevskom putu u Boleču, a radove finansira gradska oština Grocka.

_dsc9318

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka