Промоција књиге Биљане Алавање „Лавиринт живота“

0

Промоција књиге Биљане Алавање „Лавиринт живота“ , биће  одржана  30.11.2018.  у 19:00 часова у МЗ Калуђерица. 
Учеснице промоције књиге биће и Голубице из Болеча као и жене Барајева са својим скечом. 

Родила се 1979. године, баш када је то сама хтела, била је Коџић све док није пожелела да постане Алавања.
Родила је Андрију 2000. и Елену 2002. године, школовала се, усавршила… а онда је осетила потребу да напише свој први роман, под називом Марионета. Ове године и децу је обрадовала књигом бајки Приче једне реке са богињама словенске митологије.

Напустила је универзитетску каријеру да би писала живот. Тежак, сладак, мучан, весео али једноставно живот. Биљана Алања је стварна, прихвата пођеднако тешкоће и срећу као саставни део постојања сваког људског бића. Тешкоће је инспиришу. Тада је најјача. Повластица је бити њен пријатељ, њени пријатељи су сви њени читаоци.

Случајни сусрет образоване универзитетске професорке оптерећене неоствареношћу мајчинством и грубог боксерског тренера, који је изгубио вољу за животом, ствара експлозију емоција која их буди из летаргије и као светионик осветљава им кретање кроз живот.

Новорођенче није само један нов живот, оно је нов свет за много људи које окупља око себе. Лука уједињује различитости, лечи душе онима који су изгубили наду, а што је најважније, ниједног тренутка није замена за нешто старо и изгубљено, већ је један сасвим нов видик на живот и будућност.

Устани и бори се – мото је овог романа, без лажног моралисања, празног мудровања и залудног пренемагања!

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка