Pripreme za izbor za Mis „51. Gročanskih svečanosti“ rok za prijave produžen do 24.07.2018. godine

0

Današnjim sastankom organizacionog odbora „51. Gročanskih svečanosti“ odlučeno je produženje roka prijave za Mis Gročanskih svečanosti za 2018. godinu.

Drage naše mlade dame, zbog velikog interesovanja prijave za Mis Gročanskih svečanosti produžuju se do 24.07.2018. godine. Takođe devojke dobijaju mentora, kurs manekenstva kao i slikanje od strane profesionalnog fotografa. Dobijene slike će im omogućiti izradu njihovog portfolia tj.“Book“-a.

Vaša buduća mentorka, učesnica na izboru za Mis Jugoslavije 2002. godine, gospođa Katarina Manojlović, nekada Vučetić našla se u top 10 najlepših devojaka  2003. godine na izboru za Mis Zemlje na Filipinima. Tu laskavu titulu bi zasigurno mogla da ponese i danas posle 15 godina. Modni dizajner, žiteljka Grocke će voditi naše kandidatkinje kroz izbor za Mis“51. Gročanskih svečanosti“2018. godine, pokušaće da im prenese svoje iskustvo i pripremi ih na najbolji mogući način.

Generalni spozor ovogodišnje manifestacije „Izbor za Mis 51. Gročanskih svečanosti“, je turistička agencija ,,SABRA” iz Beograda, koja će biti darodavac putovanja egzotičnih ekskluzivnih destinacija, za prvih 5 devojaka

  1. Mis „51. Gročanskih svečanosti“-letovanje za 2 osobe
  2. Prva pratilja „51. Gročanskih svečanosti“,-letovanje
  3. Druga pratilja „51. Gročanskih svečanosti“,-letovanje
  4. Mis šarma-obilazak Evroskih metropola
  5. Mis fotogeničnosti-Obilazak Evropske metropole

a treba očekivati i druge vredne nagrade sponzora. Od spozora koji uzimaju učešće na ovoj manifestaciji su još i Restoran ,,Vinogradi” Grocka”, Restoran Picerija ,,Sesto Senso” iz Grocke, cvećara ,,Ljilja” i preduzeće ,,Zam” iz Grocke. Pokrovitelj manifestacije Opština Grocka je obezbedila haljine za 25 devojaka, a devojke koje uđu među prvih 10 dobijaju još jednu toaletu svečanih haljina radi što boljeg predstavljanja.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka