Моника Милошев мисица „51. Грочанских свечаности“

0

Јуче на платоу испред ГО Гроцка, на Грочанској чаршији изабрана је мисица „51. Грочанских свечаности“. Догађај је отворио председник општине Драгољуб Симоновић.

Ласкаву титулу „Мисс 51. Грочанских свечаности“ понела је Моника Милошев, девојка из Калуђерице која има 25 година. Моника је студент Факултета за безбедност који се бави уметношћу. Она је синоћ покупила све симпатије жирија кога су чинили председница жирија глумица Лидија Вукићевић, заменица председника жирија госпођа Живадинка Аврамовић такође заменик председника ГО Гроцка, др Ђоковић са хирургије „Др Ђоковић“, Агенција Сабра Турс, Ненад Вуковић – власник ресторана „Виногради“, Мирјана Костић „ЗАМ плус“, Раде Милић – археолог Центра за урбани развој. Младе даме представиле су се жирију у 3 одевне варијанте: у џинсу и белој мајици, у малој црној хаљини и за крај у свечаној, дугој црвеној хаљини.

У топ 10 најлепших девојака од 20 колико се прошетало пистом нашле су се и: Кристина Милосављевић, Катарина Николић, Ана Јеремић, Дијана Тимашевић, Јована Мијаиловић, Катарина Младеновић, Јована Шајковић, Ања Маринковић и Анђела Настасијевић. Награду за:

  • Мис фотогеничности освојила је Анђела Настасијевић из Гроцке
  • Мис шарма Јована Шајковић такође из Гроцке
  • Друга пратиља била је Ана Јеремић  из Врчина и
  • Прва пратиља Катарина Николић из Умчара

Док је наш жири већао многобројну публику су забаљала Александра Дабић Јацић, Игор Лугоњић и бенд „Оливер Твистер“. Водитељи овогодишљег избора за били су Маја Манојловић и Немаља Великић. Градска општини Гроцка, била је генерални покровитељ овогодишљег избора за мис. Генерални спонзор била је туристичкој агенцији „Сабра ТУРС“ из Београда, која је дародавац дивних путавања за наше мисице. Манифестацију су такође помогли и  клиника хирургије „др Ђоковић“ ,Ресторан „Виногради“, продавница „Зам плус“ из Гроцке, цевећара „Љиља“ и Златара „Коак“ из Гроцке.

 

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка