Делегација са Косова и Метохије у посети Гроцкој

0

У суботу 28.07.2018. године руководство општину  Гроцка имало је част да угости делегацију из села Каменице, општина Лепосавић са Косова и Метохије.

Групу од 20 жена коју је окупио и предводио Г-дин Мијодраг Радовановић  дочекала је заменица председника општине Живадинка Аврамовић која је са гостима разменила поклоне. Домаћини љиховог боравка овде били су заменик председника СО Гроцка Владимир Трајковић и члан већа ГО Живадин Митрић. Гости су имали прилике да обиђу штандове Етно базара, Етно изложбу која је била постављена у великој сали ГО Гроцка, манастир Рајиновац и много друге интересантне локалитета општине Гроцка.

Они су такође посетили Центар за културу Гроцка, Ранчићеву кућу где су имали прилике да погледају актуелну изложбу „Стваралачка Гроцка“, одморе се у хладу столетних ораха и упознају са настанком Ранчићеве куће као и са осталим културним богатствима општине Гроцка.

Наше прелепе гошће из Каменица,  заједно са Г-дином Радовановић,  присуствовале су свечаном отварању „51. Грочанских свечаности“ где су уживале у богатом  културно-уметничком програму на летљој сцени испред ГО Гроцка.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка