Član Privremenog veća Andrija Mladenović na radnom sastanku u Gradskoj opštini Grocka

0

Predsednik Gradske opštine Grocka Zoran Markov, zajedno sa saradnicima, imao je tokom jučerašnjeg dana radni sastanak sa članom privremenog veća gospodinom Andrijom Mladenovićem.

Na samom sastanku izneti su višegodišnji problemi koji muče našu opštinu, a za koje dosadašnja gradska vlast mahom nije imala sluha. Na sastanku je predočeno da pod hitno mora da se reši problem groblja na našoj teritoriji, a ponuđena su i određena rešenja za rešavanje ovog gorućeg problema. Takođe, problemi infrastrukture, vodosnabdevanja na celoj opštini, nasleđenja dugovanja u prošlom periodu, i sve ono što je u ingerencijama gradske vlasti. Na samom sastanku je dogovoreno da se realizuje i inicijativa koju je opštinska vlast pokrenula još pre godinu dana, a vezano za autobuske linije koje bi prolazile kroz Kaluđericu i Leštane, kao i uvođenje gradske linije do Brestovika.

Takođe, skrenuta je pažnja na obim budžeta, koji ne može da ispuni očekivanja građana naše opštine. Pokrenuta je inicijativa za ekološkom taksom, koja sleduje našoj opštini, a koju bi dobili na osnovu deponije i nuklearnog instituta u Vinči. Predsednik opštine Zoran Markov istakao je da je trenuta saradnja opštinske i gradske vlasti daleko bolja, nego u prošlom periodu, i da će opština nastojati da zajedno sa zvaničnicima grada reši sve goruće probleme na koje mnogi nisu imali sluha do sada.

Na sastanku su pored člana veća Andrije Mladenovića i predsednika opštine Zorana Markova, prisustvovali su i predsednik SO Grocka Spasoje Živanović, zamenik predsednika opštine Jasmina Mandić, zamenik predsednika SO Grocka Stefan Dilberović, član opštinskog veća Zoran Milićević, kao i direktori Javnih preduzeća i načelnici opštinskih službi.

01 02 03

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka