Koncerti Nikole Milenkovića, Goce Tržan i OK Benda

0

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora Goca Tržan i popularna pop grupa OK Bend, priredili su večeras spektakularne koncere u okviru 48. Gročanskih svečanosti.

Pre popularnih izvođača, gročanska publika, imala je priliku da uživo čuje i vidi nastup svoje omiljene Pinkove zvezdice iz Boleča, Nikole Milenkovića. Mladi pevač je posebno oduševio devojčice koje su zauzele nekoliko prvih redova ispred platoa u Gročanskoj čaršiji gde se koncerti organizuju od prošle godine.
N

egde oko 21 čas, svojim moćnim glasom Goca Tržan je pesmom „Srećo nečija“ započela svoj nastup. Sjajn koncert Goce Tržan protekao je u znaku starih i novih hitova, a zajedno sa Nikolom Milenkovićem je otpevala pesmu „1200 milja“. Pevačica se na kraju svog nastupa zahvalila Gradskoj opštini Grocka na gostoprimstvu na ovogodišnjim „Svečanostima“ i istakla da joj je bila velika čast nastupati pred vernom gročanskom publikom.

Nakon njenog energičnog nastupa usledio je koncert popularne grupe OK Bend, koji su otvorili nastup pesmom „Dobro mi je“. Na prve taktove pesme, publika je pozdravila ovacijama momke iz benda.

U Gročanskoj čaršiji večeras je uživalo više od pet hiljada ljudi, koji su u glas pevali najpoznatijije hitove.

DSC_0764 DSC_0891 DSC_1190

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka