Dečiji dan u okviru 48. Gročanskih svečanosti

0

U okviru 48. Gročanskih svečanosti, Gradska opština Grocka u saradnji sa vrtićima sa teritorije naše opštine, danas 31. jula sa početkom u 17 časova, organizovala je „Dečiji karneval“.

Dan posvećen najmlađim stanovnicima Grocke bio je ispunjen dečijom grajom, igrom i pesmom, a mališani su bili u prilici da jašu konje konjičkog kluba „ Urban Kauboj“.

Na samom početku programa deca iz vrtića „Lane“, iz Grocke, Vinče i Kaluđerica, iz vrtića „Veseljko“, iz Kaluđerice i vrtića „Zvezdice“, iz Leštana zajedno sa vaspitačima prodefilovali su namaskirani Gročanskom čaršijom.

Po dolasku dece i vaspitača na letnju pozornicu ispred zgrade GO Grocka, član veća zadužen za obrazovanje Živadin Mitrić uručio je predstavnicima svih vrtića zahvalnice za učešće u programu, a direktorki vrtića „Lane“, Veri Milanov gospodin Mitrić je uručio plaketu u znak zahvalnosti na angažovanju i saradnji.

Jasmini Mandić, zamenici predsednika GO Grocka, devojčica iz vrtića „Lane“, u ime svih mališana, uručila je sliku ,kao mali znak pažnje.

Za mališane je organizovan i dečiji poligon „Uskladi duh i telo“, a Bebi maraton, na kojem su se takmičile bebe, starosti do osamnaest meseci oduševio je sve posetioce.

Prvo mesto na Bebi Maratonu osvojila je Katarina Simeonović, drugo mesta Janja Vračar, a treće mesto Dunja Mijailović. Diplome, pehare i vaučere, koje su preuzeli roditelji devojčica, uručili su zamenica predsednika GO Grocka Jasmina Mandić, zamenik predsednika Skupštine GO Grocka Zoran Kostić i član opštinskog veća Živadin Mitrić.

Smeh i dečija graja odvikivali su Gročanskom čaršijom , a onda je usledio gromoglasni aplauz.Na pozornici je usledila dečija predstava „Miki Maus i čuvari plaže“, a animatori i glumci potrudili su se da deca na kvalitetan i zabavan način provedu vreme.

 

DSC_0657 DSC_0569 DSC_0562DSC_0552 DSC_0316 DSC_0244DSC_0236 DSC_0218 DSC_0172

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka