Šesti reli oldtajmera

0

Skup ljubitelja starih automobila postao je tradicionalna manifestacija u okviru Gročansih svečanosti. U organizaciji Oldtajmer kluba Beograd i Gradske opštine Grocka, 6. po redu reli prokrstario je kroz naselja naše opštine i omogućio sugrađanima koji nisu bili u mogućnosti da posete samu izložbu u Vinči ili Grockoj da osete delić svečane atmosfere.

Ljubitelji su se tokom popodneva okupljali na parkingu hotela Radmilovac gde im je organizovana poseta oglednom dobru Radmilovac koji je već uveliko postao turistički dragulj naše opštine. Ove godine zbog nestabilnih vremenskih uslova neki učesnici su otkazali svoj dolazak ali je i pored toga izložba bila bogata velikim brojem automobila različitih epoha, i geografskog porekla, od malih italijanskih gradskih automobila do velikih kabriolet limuzina iz „Američkog sna“.

Reli se kretao trasom preko Kaluđerice i Leštana, a zatim svratio u Vinču gde je na Dunavskom keju organizovana kratka izložba i predah a reli je zatim nastavio put Grocke svrativši predhodno i do Boleča. U Grockoj su ljubitelji izložili svoje lepotane u Bulevaru oslobođenja od crkve Sv. Trojice do ulaska u Čaršiju. Tokom cele večeri automobili su poređani u špaliru kao garda dočekivali posetioca koncerta Vlade georgieva mamivši osmehe kako dece, tako i starijih sugrađana.

Učesnik relija bio je i predsednik Gradske opštine Grocka, Stefan Dilberović koji je naglasio da mu je izuzetno drago na odličnoj saradnji sa Oldtajmer klubom Beograd koja će biti nastavljena i u budućnosti.

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka