ODRŽAN „ARHANGEL MOTO FEST“ U GROCKOJ

0

U okviru jubilarnih 50. “Gročanskih svečanosti“, 21. i 22. jula na Dunavskom keju u Grockoj održan je Arhangel moto fest, u organizaciji gradske  opštine Grocka i moto kluba „Arhangel“, koji ove godine obeležava 20 godina postojanja.

Ovaj moto fest okupio je veliki broj ljubitelja dvotočkaša, ali i dobre rok muzike, ne samo iz Srbije, nego i iz zemalja regiona.

U dvodnevnom programu posetioci su uživali u nastupu sledećih bendova : „Direktora“, „NBG“; „Ritam nereda“ , „Ortodox Celts“, „Mortal“ i „Kombat“, ali i u nastupima pratećih grupa.

Veliku pažnju privukao je i defile motociklista, koji je održan juče, a kolonu motociklista predvodili  su predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović i predsednik Skupštine gradske opštine Grocka Stefan Dilberović. U vožnji od Dunavskog keja do Vinčanskog arheološkog nalazišta učestvovalo je više od stotinu motociklista.

Po dolasku na Dunavski kej u Grockoj, otpočet je muzički program, a prisutne je pozdravio predsednik opštine Dragoljub  Simonović. Uprava moto kluba“Arhangel“, u znak zahvalnosti na izuzetnoj organizaciji i doprionosu u realizaciji jedne ovakve manifestacije, uručila je predsedniku gradske opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i predsedniku Skupštine gradske opštine Grocka Stefanu Dilberoviću  zahvalnice, a  predsednik Simonović je dobio i  prigodan poklon – bajkerski prsluk.

 

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka