Завршен турнир у шаху

0

У Свечаној сали Основне школе „Илија Гарашанин“ током недеље, 1. августа одиграо се овогодишњи турнир у шаху. Велики број младих такмичара поздравио је и пожелео им срећу заменик председника општине, Дејан Влашковић.

Такмичење је било организовано у сарадњи општине Гроцка и грочанског шаховског клуба Ан Пасан у три категорије, пионири, омладинци и кадети.

У категорији омладинаца, односно шахиста од 2003. до 2008. годишта прво место освојио је Лука Ристић из шаховског клуба Београд. Друго место заузео је Александар М. Радојичић из шаховског клуба Београд. Треће место припало је Јовану Петковићу из шаховског клуба Београд.

У категорији кадета, односно шахиста од 2009. до 2012 годишта прво место освојио је Бошко Стеефановић из шаховског клуба Београд. Друго место заузео је Михајло Илић из шаховског клуба Гроцка. Треће место припало је Михајлу Јаничићу из шаховског клуба Београд.

У категорији пионира, односно такмичара годишта од 2013. до 2016. прво место заузео је Вук Чоловић из шаховског клуба Београд. Друго место припало је Матеји Јокићу из шаховског клуба Крагујевац а треће место заузео је Аљоша Каначки из шаковског клуба  Панчево.

Директор овогодишњег турнира био је Зоран Билбија а главни судија и контролор Драган Бабић

Награде најбољима у три категорије поделио је члан општинског Већа задужен за спорт, Милан Марковић.

Фотографије са турнира можете погледати ОВДЕ.

Share.

Leave A Reply

© 2021 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка