Zamenik gradonačelnika, Goran Vesić u poseti Ambulanti u Begaljici

0

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas zajedno sa predsednikom opštine Grocka Draganom Pantelićem i direktorom Doma zdravlja Grocka Nebojšom Blagojevićem prostor adaptiran za imunizaciju u Begaljici. Tom prilikom Vesić i Pantelić razgovarali su sa medicinskim osobljem i građanima koji su došli da se vakcinišu. Zamenik gradonačelnika istakao je da je tokom prvog dana vakcinisano 122 ljudi, što je dobar pokazatelj da ljudi žele da se vakcinišu.

“Ja sam došao sa namerom u Begaljicu u ovu ambulantu koju smo rekonstruisali pre pet godina i to govori koliko smo vodili računa pre svega o zdravlju i da su nam ovi objekti bili prioritet. Kao što nam je sada najvažniji zadatak vakcinacija stanovništva. Grad Beograd otvorio je u 17 opština kol centre, među kojima je i GO Grocka, jer ne sme da se dogodi da neko nije vakcinisan zato što nije znao da se prijavi za vakcinaciju ili nije mogao da se preveze do mesta za imunizaciju, veoma važno da se naše opštine organizuju i pomognu svakom ko živi na teritorji te opštine jer je zdravlje naših građana prioritet“, navodi Vesić.

I predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić je rekao da je prioritet zdravlje naših sugrađana i još jednom ponovio da je u prvom danu vakcinisano 122 ljudi, i da je od kuće do mesta za imunizaciju prevezeno 35 ljudi. “Pored ove ambulante u Begljici, drugi punkt je Zdravstvena ustanova u Kaluđerici. Za nas je ovo najvažniji zadatak i prioritet nam je zdravlje naših sugrađana, da se izborimo sa virusom i nastavimo da živimo normalnim životom, rekao je Pantelić”.


Fotografije možete pogledati OVDE.
Video zapis možete pogledati OVDE.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka