U toku je projekat „Pokret za decu tri plus“

0

Obaveštavamo sve porodice, odnosno roditelje/staratelje sa troje ili više dece, od kojih je bar jedno maloletno, a koji ima prebivalište na teritoriji gradske opštine Grocka da od danas 05. juna 2020. godine u Upravi Gradske opštine Grocka, započeti sa realizacijom projekta „Pokret za decu tri plus“,čiji je cilj izdavanje i podela Ponosnih kartica za popuste kako bi se se omogućilo da se  korišćenjem tih kartica ostvaruju popusti prilikom plaćanja u maloprodajnim objektima kompanija, malih preduzeća i preduzetnika koji učestvuju u navedenom projektu, kao i prilikom plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti Grada Beograda i Republike koji podržavaju navedeni projekat.
Projekat  se realizuje zahvaljujući pristupanju Grada Beograda u članstvo Udruženja „Projekat za decu tri plus“ iz Čačka, na taj način što će na pisarnicama gradskih opština biti omogućen prijem i popunjavanje pristupnih lista u cilju ostvarivanja prava na korišćenje Ponosne kartice.
Za ostvarivanje prava na korišćenje Ponosne kartice potrebno je da kao roditelj, odnosno staratelj troje ili više dece od kojih je bar jedno dete maloletno, popuni obrazac Izjave koji možete dobiti na šalteru pisarnice Uprave gradske opštine Grocka i koji  će  kao takav biti primljen i poslat nadležnom organu na dalju obradu u cilju utvrđivanja  ispunjenosti uslova za ostvarivanje prava na korišćenje kartice, a sve u skladu sa merama zaštite podataka o ličnosti definisanim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Za više informacija možete posetiti sajt: https://triplus.org.rs/

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka