Repertoar od 08.02 do 11.02.2024.

0

Ove nedelje u bioskopu u Grockoj posetioci imaju priliku da pogledaju sledeće filmske projekcije: „Ružica i kamena trolica“,  „Dule Savić“ i „Jadna stvorenja“.

„Ružica i kamena trolica“,  je sinhronizovani animirani film namenjen deci, reditelja Karla Nor Holmback, koji će na filmskom platnu u bioskopu u Grockoj biti prikazan u petak, subotu i nedelju od 17 časova.

Film „Dule Savić“,  je dugometražni dokumentarni film  u režiji Branke Bešević Gajić, a prikazuje spoj sporta  i profesionalnog uspeha fudbalske legende Duleta Savića. Projekcija ovog filma u petak, subotu i nedelju počinje od 19 časova.

Film “ Jadna stvorenja“,  od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun , je crnohumoristički – naučno fantastičan film. Oavj film je premijerno prikazan na 80. Međunarodnom filskom festivalu u Veneciji 1. septembra 2023. , gde je osvojio Zlatnog lava, a  nacionalni odbor za recenziju filmova proglasili su ga jednim od 10 najboljih filmova 2023. godine.  Film „Jadna stvorenja“ u petak, subotu i nedelju prikazuje od 20:30 časova u bioskopu u Grockoj.

Cena karata za sve tri filmske projekcije je 400 dinara, a karte se kupuju na biletrnici bioskopa u terminu od 16 do 21 čas.

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka