Posle više od 30 godina, stanovnici gradske opštine Grocka ponovo imaju bioskopsku salu

0

Bioskopska sala, koja se nalazi u okviru Doma kulture u Grockoj,  od 1. februara 2024. godine otvorila je svoja vrata za posetioce.

Smeštena je u glavnoj gročanskoj ulici, moderno oprepljemena, kapaciteta od 169 mesta, a na filmskom platnu posetioci imaju priliku da gledaju najaktuelnije filmske projekcije.

Naravno, tu su i sinhronizovani crtani filmovi za najmlađe sugrađane.

Cena karte je 400 dinara za sve filmske kategorije, repertoar se objavljuje svakog ponedeljka za tekuću nedelju, a karte se mogu kupiti na bileternici bioskopa.

Radno vreme biletrnice je sat vremena pre prve filmske projekcije, kada se mogu kupiti karte unapred za bilo koji film koji je te nedelje na repertoaru.

Nekadašnji bioskopska sala bila je u izuzetno lošem stanju , što je zahtevalo kompletnu rekonstrukciju , tako da je u ovaj projekat gradska opština Grocka uložila oko 70 miliona dinara.

Zahvaljujući predsedniku gradske opštine Grocka Draganu Panteliću i opštinskom rukovodstvu, koji su ozbiljno i odgovorno pristupili  realizaciji ovog projekta Grocka je dobila bioskopsku salu, u kojoj se planira da se pored filmskih projekcija, održavaju razna kulturna dešavanja.

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka