Počeli sa radom E-šalteri u opštini Grocka

0

U nastojanju da se građanima u što većoj meri olakša komunikacija sa administracijom, danas su u prostorijama Uprave gradske opštine Grocka u Grockoj, kao i u opštinskoj ispostavi u Kaluđerici počeli su sa radom e-Šalteri koji će predstavljati mesto pružanja usluge pomoći građanima da postanu deo sistema preko kojeg na brz i jednostavan način mogu pristupiti najvažnijim informacijama i elektronskim uslugama na Portalu e- Uprave.

Ovlašćeni službenici naše opštine će svakom sugrađaninu biti na usluzi, na taj način što će pružati informacije o načinu prijave, odnosno načinu otvaranja naloga na Portalu e -Uprave. Otvaranjem naloga na Portalu e- Uprave naši sugrađani postaju e- građani i stiču mogućnost da komuniciraju sa državnim organima i da bez čekanja u redovima elektronskim putem dolaze do svih potrebnih informacija i usluga.

Prijava, odnosno otvaranja naloga na Portalu e- Uprave uz pomoć naših ovlašćenih službenika predstavlja jedan od tri moguća načina prijave i sve što Vam je potrebno su lična karta, e-mail i mobilni telefon koji podržava iOS  ili Android mobilni operativni sistem.

Važna napomena se odnosi na činjenicu da otvaranjem naloga na Portalu e- Uprave postajete e- građanin i sva akta javne uprave koja se dostavljaju u elektronskom obliku  će Vam ubuduće, u skladu sa zakonom, biti dostavljana u e- Sanduče.

E- šalteri biće otvoreni u službenim prostorijama gradske opštine Grocka i to na pisarnici Uprave gradske opštine Grocka, na adresi Bulevar oslobođenja br. 39, kao i u Mesnoj zajednici u Kaluđerici na adresi Kralja Petra Prvog br. 7-a.

Sve informacije o načinu prijave, kao i o elektronskim uslugama e- Uprave možete saznati i na zvaničnom sajtu euprava.gov.rs

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka