Obeležen Međunarodni dan žena – 8. mart

0

Predsednik gradske opštine Grocka, Dragan Pantelić zajedno sa saradnicima obišao je Kovid ambulante u Kaluđerici, Begaljici i Vinči.
Prilikom obilaska uputio je čestitke povodom 8.marta, Dana žena.
„Vama koje naš svet činite lepšim i humanijim čestitam praznik sa iskrenim poštovanjem. Posebno se ovoga puta obraćam doktorkama i medicinskim sestrama zbog hrabre i požrtvovane borbe protiv pandemije Korona virusa. Borbe koja traje svakodnevno, nesmanjenim intenzitetom. Hvala vam za veliku snagu i veliko srce! Srećan 8. mart“.
 Izjavio je predsednik GO Grocka.
Takođe, Veće gradske opštine Grocka na sednici održanoj dana 05. marta 2021. godine, donelo je zaključak o nagrađivanju jednokratnim davanjem medicinskog i nemedicinskog osoblja zaposlenog u Domu zdravlja Grocka, koji su tokom pandemije virusa „COVID-19“ učestvovali u spašavanju ljudskih života i pružanju adekvatne zdravstvene zaštite građanima.
Nagrađivanje-jednokratnim davanjem se dodeljuje radnicima koji su angažovani na radu sa kovid pacijentima a u cilju suzbijanja pandemije virusa i to u iznosu od po 5.000,00 dinara u znak zahvalnosti i požrtvovanosti. Međunarodni dan žena predsednik je čestitao i svim damama koje su zaposlene u opštinskoj upravi i javnim preduzeća.
Tom prilikom poželo im je puno uspeha na poslovnom i privatnom planu i uručio im cveće.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka