Затварају се улице у Врчину и Гроцкој због радова на повезивању са магистралним цевоводом Макиш – Младеновац

0

Радови на повезивању водоводног система насеља Врчин са регионалним магистралним цевоводом Макиш – Младеновац теку по плану и изводе се од резервоара у Битољској улици према центру насеља. Потисни цевовод се тренутно поставља дуж Битољске и Брђанске улице а радове изводи предузеће „Јединство“ из Ужица.

Од понедељка 30. августа машине ће се преселити у улицу Светозара Марковића која ће бити затворена за саобраћај док трају радови на постављању цевовода на деоници између Брђанске улице и раскрснице са Жичком. Суграђанима је на располагању алтернативни правац преко Жичке улице а аутобуске линије које саобраћају према терминусу Рамнице биће привремено скраћене до центра насеља.

Истовремено, од 30. августа до 30. септембра изводиће се радови на постављању потисног  цевовода у улици Лупоглавски пут у Гроцкој, такође од резервоара према раскрсници са улицом Васе Чарапића те ће и она бити затворена за саобраћај док трају радови. Молимо станаре поменуте улице да на време препаркирају своја возила.

Share.

Leave A Reply

© 2021 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка