Monika Milošev misica „51. Gročanskih svečanosti“

0

Juče na platou ispred GO Grocka, na Gročanskoj čaršiji izabrana je misica „51. Gročanskih svečanosti“. Događaj je otvorio predsednik opštine Dragoljub Simonović.

Laskavu titulu „Miss 51. Gročanskih svečanosti“ ponela je Monika Milošev, devojka iz Kaluđerice koja ima 25 godina. Monika je student Fakulteta za bezbednost koji se bavi umetnošću. Ona je sinoć pokupila sve simpatije žirija koga su činili predsednica žirija glumica Lidija Vukićević, zamenica predsednika žirija gospođa Živadinka Avramović takođe zamenik predsednika GO Grocka, dr Đoković sa hirurgije „Dr Đoković“, Agencija Sabra Turs, Nenad Vuković – vlasnik restorana „Vinogradi“, Mirjana Kostić „ZAM plus“, Rade Milić – arheolog Centra za urbani razvoj. Mlade dame predstavile su se žiriju u 3 odevne varijante: u džinsu i beloj majici, u maloj crnoj haljini i za kraj u svečanoj, dugoj crvenoj haljini.

U top 10 najlepših devojaka od 20 koliko se prošetalo pistom našle su se i: Kristina Milosavljević, Katarina Nikolić, Ana Jeremić, Dijana Timašević, Jovana Mijailović, Katarina Mladenović, Jovana Šajković, Anja Marinković i Anđela Nastasijević. Nagradu za:

  • Mis fotogeničnosti osvojila je Anđela Nastasijević iz Grocke
  • Mis šarma Jovana Šajković takođe iz Grocke
  • Druga pratilja bila je Ana Jeremić  iz Vrčina i
  • Prva pratilja Katarina Nikolić iz Umčara

Dok je naš žiri većao mnogobrojnu publiku su zabaljala Aleksandra Dabić Jacić, Igor Lugonjić i bend „Oliver Tvister“. Voditelji ovogodišljeg izbora za bili su Maja Manojlović i Nemalja Velikić. Gradska opštini Grocka, bila je generalni pokrovitelj ovogodišljeg izbora za mis. Generalni sponzor bila je turističkoj agenciji „Sabra TURS“ iz Beograda, koja je darodavac divnih putavanja za naše misice. Manifestaciju su takođe pomogli i  klinika hirurgije „dr Đoković“ ,Restoran „Vinogradi“, prodavnica „Zam plus“ iz Grocke, cevećara „Ljilja“ i Zlatara „Koak“ iz Grocke.

 

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka