Dodeljeni Svetosavski paketići mališanima PU „Naša radost“ u Leposaviću

0

Gradska opština Grocka i ove godine obezbedila je paketiće za decu iz južne srpske pokrajine. Član opštinskog Veća, Stefan Dilberović i odbornik u SO Grocka, Milenko Bukvić su sa predsednikom opštine Leposavić, Zoranom Todićem obišli predškolsku ustanovu „Naša radost“ i povodom Svetog Save uručili im slatke paketiće.

„Svoj deci, učenicima i prosvetnim radnicima srdačno čestitam šlolsku slavu – Savindan, sa željom da istraju na putu vaspitanja i obrazovanja u duhu svetosavlja jer jedino je to pravi način da dostojno nastavimo prosvetiteljske tradicije koje je započeo Sveti Sava“, istakao je predsednik opštine Leposavić Zoran Todić.

„Danas smo doneli oko 500 paketića, 300 ostavljamo u predškolskoj ustanovi u Leposaviću, 85 paketića šaljemo u opštini Novo Brdo osnovnoj školi „Dositej Obradović“, a 110 paketića šaljemo u Kosovsku Kamenicu, gde ćemo podeliti našim najmlađim sugrađanima. Opština Grocka će narednih godina nastaviti da pomaže srpske sredine na Kosovu i Metohiji, sve u skladu sa politikom koju vodi naš predsednik Aleksandar Vučić“, rekao je Milenko Bukvić iz opštine Grocka.

„Mi smo kao ustanova veoma zadovoljni, što su u ovim momentima epidemije mislili na nas i došli da nas posete . Naši mališani ne dobijaju prvi put poklon paketiće, u ovoj godini smo dobili poklon paketić od predstavnika opštine Leposavić i Kancelarije za Kosovo i Metohiju“, rekla je direktor PU „Naša radost“ Zorica Jovanović.

Deca iz PU „Naša radost“ za predstavnike opštine Leposavić i goste iz opštine Grocka priredili su prigodan kulturni-umetnički program povodom obeležavanja Svetog Save.


Fotografije možete pogledati OVDE.

Share.

Leave A Reply

© 2021 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka