Delegacija sa Kosova i Metohije u poseti Grockoj

0

U subotu 28.07.2018. godine rukovodstvo opštinu  Grocka imalo je čast da ugosti delegaciju iz sela Kamenice, opština Leposavić sa Kosova i Metohije.

Grupu od 20 žena koju je okupio i predvodio G-din Mijodrag Radovanović  dočekala je zamenica predsednika opštine Živadinka Avramović koja je sa gostima razmenila poklone. Domaćini ljihovog boravka ovde bili su zamenik predsednika SO Grocka Vladimir Trajković i član veća GO Živadin Mitrić. Gosti su imali prilike da obiđu štandove Etno bazara, Etno izložbu koja je bila postavljena u velikoj sali GO Grocka, manastir Rajinovac i mnogo druge interesantne lokaliteta opštine Grocka.

Oni su takođe posetili Centar za kulturu Grocka, Rančićevu kuću gde su imali prilike da pogledaju aktuelnu izložbu „Stvaralačka Grocka“, odmore se u hladu stoletnih oraha i upoznaju sa nastankom Rančićeve kuće kao i sa ostalim kulturnim bogatstvima opštine Grocka.

Naše prelepe gošće iz Kamenica,  zajedno sa G-dinom Radovanović,  prisustvovale su svečanom otvaranju „51. Gročanskih svečanosti“ gde su uživale u bogatom  kulturno-umetničkom programu na letljoj sceni ispred GO Grocka.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka