Treći „Arhangel Fest“ u okviru 52. Gročanskih svečanosti

0

Treći „Arhangel Fest“ biće održan 26. i 27.jula na Dunavskom keju u Grockoj. Kao hedlajneri festivala najavljeni su Riblja Čorba i Mortal Kombat Bend, a pored njih nastupiće i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official, Bend Jorgovani, SEVI, Rainmaker Iron Maiden Tribute, LouD, Disaster, NORTHERN REVIVAL, H.C.Z. ( Hard Core Zajecar ) i Loup-Garou.

Nakon dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojima su nastupali neki od najvećih bendova a ovih prostora (Kerber, Ritam nereda, S.A.R.S, Orthododž Celts i mnogi drugi), MK Arhangel Srbija  u sardanji sa GO Grocka, najavljuju još jedno veliko druženje za kraj jula u Grockoj.

Na Dunavskom keju u Grockoj 26.jula nastupiće trenutno jedan od najuspešnijih bendova na domaćoj sceni – Mortal kombat, a pored njih na binu će istog dana i Jorgovani, zatim bugarski bend Sevi, Northern Revival, Disaster i HCZ.
Drugog dana festivala, u subotu, 27.jula, slušaćemo koncert legendarnog benda Riblja čorba, zatim Blaže i Kljunova, a veče će svirkom upotpuniti i Rainmaker, Loud i Loup Garou.

Kao i ranijih godina, najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine je pored muzičkog programa obezbedio i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu. “Postoji i ove godine prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja“ kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi: „Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!“

„U Srbiji postoji mnogo festivala. Ali nemaju taj direktan dodir… da se oseti onaj miris benzina koji kad se potpali… stvara haos… Još kad se dodaju kultna imena domaceg rokenrola uz najaktuelnije metal punk rock grupe, dobija se miks slobode i strasti… eksplozija emocija za pamćenje… i najvažnije: svi ti festivali nastali su na kulturi koju mi živimo. Mi ne glumimo.. Mi smo.. TI.“

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 26. i 27.jula na Dunavski kej u Grockoj! I ovog puta, ulaz na festival je BESPLATAN!

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka