Održana promocija turističkih potencijala u Grockoj

0

Promocija turističkih potencijala gradske opštine Grocka održana je u velikoj sali Skupštine Grocka, 26.jula, povodom svečanog otvaranja jubilarnih 50. „Gročanskih svečačanosti“.

Promociju je otvorio Dragoljub Simonovićpredsednik gradske opštine Grocka, a o turističkim potencijalima, lepotama Grocke i ulaganjima u razvoj naše opštine  govorili su i Živadinka Avramović zamenica predsednika gradske opštine Grocka, Zorica Atić direktorka  Centra za kulturu Grocka i Miodrag Popović direktor Turističke organizacije Beograda.

Prisutni su imali priliku da pogledaju promotivni turistički film opštine Grocka, i upoznaju  se sa nekim od prirodnih, kulturnih i istorijskih bogatstava, kojima se naša opština ponosi. Grocka predstavlja primamljivo područje za raznovrsna ulaganja, a ponajviše u oblasti poljoprivrede, industrije i turizma.

Grocku su gostima predstavili i  učenici Osnovne muzičke škole, koju su tokom 2017. godine u konkurenciji svih osnovnih muzičkih škola širom Srbije izvojevali zavidno PRVO mesto na nivou Republike

Promociji je prisustvova  veliki broj uvaženih gostiju, predstavnici ruske Železnice, vlasnici  prestižnih  domaćih i inostranih kompanija, narodni poslanici, članovi Gradskog veća, sekretari, predsednici gradskih opština, direktori javnih preduzeća i ustanova, kao i predstavnici  Vojske i policije.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka