Kristina Radosavljević izabrana za Mis 50. „Gročanskih svečanosti“

0

“Izbor za mis 50. Gročanski svečanosti“, održan je sinoć, 28. jula, u centru Gročanske čaršije, sa početkom u 20 časova.

Velikom broju građana, koji se okupio kako bi propratio manifestaciju, na samom početku programa obratio se predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović, koji je svim učesnicama poželo uspeh i lepo druženje tokom takmičenja.

U “Izbor za mis 50. Gročanski svečanosti“, učestvovalo je 25 devojaka, sa teritorije opštine Grocka:

Sanja Todorović

Dušica Jovanović

Nevena Sapundžić

Andrea Šišmanović

Jovana Petrović

Tamara Jevtić

Nataša Majstorović

Anđela Stanojević

Tijana Ratković

Anastasija Cvetković

Kristina Radosavljević

Marija Antić

Ana Jeremić

Danijela Milovanović

Eleonora Stanković

Nađa Radosavljević

Sara Stanković

Sandra Đorđić

Tanja Simeunović

Kristina Milosavljević

Klara Veličković

Tatjana Poštić

Katarina Radosavljević

Nevena Matorčević

Milica Jovanović

Budući da je  manifestacija  zapravo retrospektiva manifestacije koja je organizovana sada već davnih 70 godina u Grockoj, pod nazivom „Izbor za mis breskvara“, devojke si pre takmičarsko dela programa prošetale  u nacionalnim kostima, koji oslikavaju šumadijsku srpsku narodnu  nošnju.

Zatim je usledio takmičarski deo programa, a devojke je ocenjivao stručni žiri, koga su činili: predsednik žirija glumac Feđa Stojanović i članovi: zamenica predsednika gradske opštine Grocka gospođa Živadinka Avramović, gospodin Marko Šišović, , dr Aleksandar Đoković, gospođa Katarina Manojlović , gospođa Branka Ivković-Petronić, gospodin Dragan Pantelić, gospođa Milina Kondić i gospođa Latinka Ilić.

U takmičarskom delu programa , devojke su  prošetale u kreacijama  mladog i uspešnog modnog dizajnera našeg sugrađanina Nemanje Devetaka. S obzirom, da je  gradska opština Grocka generalni pokrovitelj manifestacije sve učesnice dobile su  na poklon haljine koje su nosile.

Generalni sponzorima „Izbora za mis 50. Gročanski svečanosti“ su  turistička agencija „Oktopod travel“ iz Beograda i kafe „Sesto senso“ iz Grocke. Takođe, manifestaciju su pomogli i  klinika estestke hirurgije „Đoković“ iz Beograda, prodavnica „Zam plus“ iz Grocke i cvećara „Ljilja“ iz Grocke.

Od 25 devojaka, 11 devojaka ušlo je u polufinale i oni su se takmičile za titulu najlepše.U finalnom delu programa, devojke su nosile, duge narandžaste hanjine, čiji je sponzor kafić „Sesto senso“ iz Grocke.

 

Prema odluci žirija:

 

Mis šarma je Tatjana Prošić, a nagradu joj je uručila članica žirija Katarina Manojlović.

Mis fotogeničnosti je Katarina Radosavljević, a nagradu joj je uručio član žirija Marko Šišović.

Za drugu  pratilju izabrana je Tamara Jevtić, a nagradu joj je uručio  član Organizacionog odbora Miroljub Radojević Trale.

Titul prve pratilje ponela je Anastasija Cvetković, a nagradu joj je dodelio  predsednik Skupštine gradske opštin Grocka Stefan Dilberović

 

Mis 50. Gročanskih svečanosti je Kristina Radosavljević, a nagradu i krunu uručio joj uručuje predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović.

 

Pobednica je dobila 10 dana u Grčkoj za dve osobe, prva pratilja vikend u Pragu, a sve devojke koje su učestvovale dobile su izlet u Veneciju.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka