GROČANSKE SVEČANOSTI: OD 20. juna počeće prijave za „Izbor za mis 51. Gročanskih svečanosti“

0

Ove godine po 51. put biće obeležene Gročanske svečasnosti, koje će biti održane od 28. jula do 2. avgusta.

Organizacioni odbor odlučio je da po drugi put organizuje manifestaciju „Izbor za Mis  Gročanskih svečanosti“, koja je prošle godine izazvala veliko interesovanje, kao i pozitivne reakcije, kako samih učesnica, tako i mnogobrojne publike.

Ovim putem Organizacioni odbor 51. Gročanskih svečanosti i turistička agencija ,,SABRA” poziva sve devojke sa teritorije Gradske opštine Grocka da se prijave za učešće na ovoj manifestaciji.

„Izbor za  Mis Gročanskih svečanosti“ održaće se 31. jula u centru Gročanske čaršije, sa početkom u 20 časova.

Zbog velikog interesovanja mladih devojaka za učešće na ovoj manifestaciji, odlučeno je da pravo učešća imaju i devojke mlađe od 18 godina, tako da se mogu prijaviti  sve devojke sa teritorije opštine Grocka koje imaju od 16 do 27 godina. Devojke koje nisu punoletne, moraju uz prijavu dostaviti saglasnost roditelja.

Sve zainteresovane devojke se mogu prijaviti od 20. juna do 20. jula, kada će se istog dana u večernjim satima održati prvi od dva predviđena kastinga. Svi zainteresovani sponzori i devojke za više informacija od 20. juna, mogu kontaktirati članove organizacionog odbora Miroljuba Radojevića – Traleta (tel. 066/8064-111) ili Kristini Radosavljević (tel. 066/8062-212).

Prijavljene devojke, koje se budu takmičile, prošetaće u  elegantnoj svečanoj haljini, koja će biti kreirana specijalno za ovu priliku.

Opština Grocka, kao pokrovitelj ove manifestacije obezbedila je vredne nagrade za pobednice.

Generalni spozor ovogodišnje manifestacije „Izbor za Mis Gročanskih svečanosti“, biće turistička agencija ,,SABRA” iz Beograda, koja će biti darodavac putovanja za prvih 5 devojaka, a treba očekivati i druge vredne nagrade sponzora. Od spozora koji su do sada izrazili želju da uzmu učešće na ovoj manifestaciji su Restoran ,,Vinogradi” Grocka”, Restoran Picerija ,,Sesto Senso” iz Grocke, cvećara ,,Ljilja” i preduzeće ,,Zam” iz Grocke.
Devojke će ocenjivati stručni žiri, a takođe se pregovara sa eminentnim ličnostima iz sfere javnog života da budu deo žirija, koji bi svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Dok stručni žiri bude odlučivao, publika će uživati u muzičkom programu u okviru kojeg će nastupati estradni umetnici Aleksandra Dabić i Igor Lugonjić.

Sve ostale informacije u vezi ove manifestacije, biće objavljene na vreme, odnosno kada se krene sa prijavama devojaka, kao i sponzora.

 

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka