Zamenik predsednika GO Grocka Ivan Paunić otvoreno o funkciji i primanjima

0

Poslednjih nekoliko dana polemiše se oko funkcije i primanja  zamenika predsednika  gradske opštine Grocka Ivana Paunića. O svom statusu, funkciji i primanjima Ivan Paunić želi otvoreno da obavesti   građane  opštine Grocka i razjasni situaciju:

,,Ovde sam bez bilo kakvog interesa, od samog početka i to većina ljudi zna. Ušao sam u ovu priču čista obraza i kada bude vreme da izađem tako ću i izaći, čista obraza.
Cilj mi je da pomognem svojoj opštini, da se unapredi i da se razvije  u jednu od najlepših beogradskih opština.
Neka se stidi svako ko kaže da sam došao ovde da trošim novac građana Grocke.
Svoje do sada dve mesečne plate zamenika predsednika opštine, a koja iznosi 121.935,42 dinara, donirao sam u humanitarne svrhe onima kojima je novac potreban i nastaviću to da činim i ubuduće.
Vaspitan sam tako da javno ne govorim kome sam do sada i koliko pomagao, ali ova situacija gde sam javno prozvan me je obavezala  i imam želju da svojim građanima  predočim istinu i obavestim gde su otišla i gde će ići moja mesečna  primanja od opštine Grocka,  u periodu kada nisam u Srbiji. Svaka sledeća plata biće donirana i uplaćena na račun deci sa teritorije opštine Grocka kojima je pomoć neophodna.  Svaku uplatu će zainteresovani moći da vide gde odlazi i kojoj porodici na sajtu opštine Grocka. Još jednom napominjem da ovakav pristup kome se i šta pomaže javno ne podržavam, ali zbog same situacije i mog odsustva imam obavezu prema građanima da to javno obrazložim i u budućnosti će tako biti.“

Takođe sam kontaktirao svoje prijatelje koji nisu iz opštine Grocka, da pomognu našoj opštini u vidu obnove dečijih parkića, terena i drugih donacija, kako bi naša deca mogla da se razvijaju u mnogo lepšem, uređenijem ambijentu i dobio sam pozitivne odgovore. Zbog epidemiološke  situacije, u kojoj se nalazi naša i susedne zemlje, sami radovi su opravdano odloženi. Najvažnije je da svako odradi svoj deo posla časno i pošteno, da pomogne našoj opštini na najbolji mogući način i zamenik predsednika Vam neće predstavljati nikakav problem.

Želim Vam svima puno uspeha, zdravlja i sreće, a ja ću pomagati i reprezentovati našu opštinu Grocku na najlepši mogući način kao što sam to i do sada činio.

Veliki pozdrav, svim građanima opštine Grocka.

Share.

Leave A Reply

© 2021 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka