XVII Вечери борилачких вештина и Кјокушинкаји трофеј Београда 2018

0

У организацији Кјокушинкаи савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије и Секретаријата за спорт града Београда, као и уз подршку Спортског савеза Србије у КСЦ Шумице, 29.09.2018. године одржане су XVII Вечери борилачких вештина и Кјокушинкаји трофеј Београда 2018.

Овај значајан спортски догађај отворио је Др Мирко Кантар начелник Одељења за развој и унапређење система спорта, Министарства омладине и спорта Републике Србије. Делегација ГО Гроцка, коју су чинили госпођа Живка Ђорђевић Комленац, секретар Спортског савеза Гроцке и господин Владо Радовановић председник Спортског савеза Гроцке, је својим присуством увеличала ову манифестацију и прижила подршку репрезентативцима Србије коју су добрим делом чинили чланови Кјокушинкаи клуба „Тигар“ из Гроцке.

У ревијалном делу, сада већ традиционалних XVII Вечери борилачких вештина наступило је преко 150 учесника, који су представили своје вештине из рвање, бразилске џиу џице, окинава каратеа, винг чуан-а, мачевања, џиткундо-а и аикиду-а. У такмичарском делу, кјокушинкаји трофеј Београда 2018, наступило је 90 бораца, 77 јуниора и 13 сениора, репрезентативаца Аустрије, Бугарске, Ирана, Румуније, Русије, Црне Горе, Републике Српске и Србије. Београдска публика је имала прилику да одгледа сјајне мечеве. Кјокушинкаји трофеј Београда 2018 освојио је најбољи борац турнира, наш репрезантативац Радомир Патрногић, члан Кјокушинкаи клуба Београд. Остали резултати:

Дечаци 6-7 године, -25 кг

 1. Ђорђе Пантелић (Србија)
 2. Филип Маран (Аустрија)
 3. Љубомир Јанев (Бугарска)

Девојчице 6-7 фодине, -30 кг

 1. Мелиса Незири (Аустрија)
 2. Јана Лалић (Србија)
 3. Алексија Јанева (Бугарска)

Девојчице 8-9 година, -35 кг

 1. Ленка Обрадовић (Србија)
 2. Мирослава Медведева (Аустрија)

Девојчице 10-12 година, +40 кг

 1. Лора Крастева (Бугарска)
 2. Јекта Миркех Далванд (Иран)
 3. Милица Гајичић (Србија)

Дечаци 12-13 година, -35 кг

 1. Николај Николов (Бугарска)
 2. Вук Лалић (Србија)
 3. Артем Пименов (Русија)

Девојчице 14-16 година, -55 кг

 1. Марина Татарникова (Русија)
 2. Анђела Лалић (Србија)
 3. Викторија Николова (Бугарска)

Чланови Кјокушинкаи клуба „Тигар“ из Гроцке који су и Репрезентативци Србије, од осам такмичара шест је тријимфовало. Освојена су: два злата, три сребра и једна бронза.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка