Vlado Radovanović novi predsednik Sportskog saveza opštine Grocka

0

Na skupštini Sportskog saveza opštine Grocka, koja je održana 27. maja u velikoj sali opštine Grocka , izabran je novi predsednik Sportskog saveza opštine Grocka Vlado Radovanović.

Predsednik Vlado Radovanović zahvalio se prisutnima na izboru i podršci, odao priznanje prethodnom predsedniku Sportskog saveza opštine Grocka Blaži Stojanoviću za dugogodišnji rad i obećao da će pokušati da svojim angažovanjem doprinese što kvalitetnijem radu Saveza na način kako je obrazložio u svom Programu rada.

Kao što je i predložio predsednik Radovanović u  nastavku skupštine za počasnog predsednika izabran je dosadašnji predsednik Sportskog saveza opštine Grocka Blažo Stojanović.

– U narednom periodu planiramo da u saradnji sa lokalnom samoupravom podstaknemo stvaranje uslova za unapređenje sporta za sve, posebno za decu, omladinu, žene i osobe sa invaliditetom – istakao je predsednik Sportskog saveza opštine Grocka Vlado Radovanović.

Vlado Radovnović, rođen je 2. januara 1965. godine i živi u Kaluđerici sa suprugom i sinom . Po zanimanju je diplomirani ekonomista i član je opštinskog veća u Gradskoj opštini Grocka. Kao mlad, aktivno se bavio sportom i deset godina igrao fudbal.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka