Удружење пензионера Умчари обележило славу

0

Данас је обележена слава Удружења пензионера Умчари и тим поводом приређен је културно – уметнички програм у Дому културе у Умчарима. Председник Удружења пензионера Владимир Радосављевић на почетку програма поздравио је све присутне и пожелео им срећан Васкрс и представио је укратко рад овог удружења које ће настојати да и у будућем периоду буде овако активно као и до сада, а посебно када је реч о најстаријим суграђанима.

 

Испред градске општине Гроцка прослави су присуствовали чланови већа Зоран Марков и Петар Теофиловић, начелник Драган Петровић, координатор за Удружења пензионера на територији општине Гроцка Драгица Миличић, одборник у Скупштини општине Гроцка Зоран Милићевић, свештеник Цркве Успења Пресвете Богородице у Умчарима Дејан Тодоровић,председник Фудбалског клуба Умчари Звездан Петровић, председник Рукометног клуба Драган Милићевић, испред Уније жена Умчари Љиљана Ђорђевић, као и многи суграђани.

 

Љиљана Бојанић испред управног одбора удружења поздравила је све присутне и захвалила се још једном свима који су дошли да увеличају ово славље. У програму су учествовали КУД „Србија 011“ из Заклопаче на челу са Милицом Смиљкић, ученици ОШ „Мића Стојковић“ из Умчара са учитељицама Верицом Ђаковић и Јасмином Дамјановић, изворну песму Косовски божури извела је Тамара ковачевић, док су присутни имали прилику да уживају у умећу хармоникаша Михаила Савковића и Марка Смиљкића.

 

Након програма деца су се такмичила у избору за најлепше и најјаче јаје. Победник за најлепше украшено јаје је Маријана Златевски, најјаче јаје имала је Теодора Душић, док је најмлађи такмичар била је Вања Гојковић.

 

Присутни су имали прилику да се након тога послуже у просторијама Удружења пензионера и да наставе дружење,а за добру атмосферу побринуо се оркестар хармоникаша Драгана Стаменковића . Спонзори ове прославе су Месара Душић, СУР Знање Имање Предрага Радосављевића и АМАН.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка