Svečano otvorena prodavnica DIS-a u Grockoj

0

U Grockoj je danas svečano otvorena prodavnica „DIS-a“, koja se nalazi na adresi Sutjeska 2, u blizini  pijace .

Svečanom otvaranju prisustvovali su Dragoljub Simonović, predsednik gradske opštine Grocka, Živadinka Avramović, zamenica predsednika gradske opštine Grocka, Stefan Dilberović, predsednik Skupštine gradske opštine Grocka, Vladimir Trajković, zamenik predsednika Skupštine gradske opštine Grocka, kao i ostalo opštinsko rukovodstvo i veliki broj sugrađana.

Objekat se prostire  na površini od 400 m², ima 3 kase, a  ispred i iza marketa se nalazi parking prostor za automobile. Potrošačima je na rasplaganju bogat asortiman robe sa preko 1000 novih proizvoda. Za sve kupce, povodom svečanog otvaranja , danas je organizovana akcija „Gratis kupovina za svakog 50. kupca“, kao i akcijske cene za pojedine proizvode.

Povodom otvaranja ,u izjavi za medije, predsednik Simonović istakao je zadovoljstvo što je jedan ovakav market, koji nudi širok asortiman robe proizvedene, pre svega u Srbiji, otvoren u Grockoj i što je našim sugrađanima omogućena kupovina po zaista pristupačnim cenama.

– Svakodevno sam u prilici da razgovaram sa sugrađanima. Oni su zadovoljni otvaranjem  novog prodajnog objekta, ponudom robe i  naravno cenama. Sve ono što u saradnji sa privrednicima radimo, radimo kako bi građani imali mogućnost da biraju. Ne želimo ni jednu kompaniju da favorizujemo, jer upravo su građani ti koji odlučuju šta je za njih najbolje i najpovoljnije. Meni je posebno drago što je DIS srpska firma i uglavnom proizvodi i roba, koja je kupcma na raspolaganju, proizvodi se u našoj zemlji, rekao je Simonović.

Predsednik Simonović, takođe je naglasio  da je lokalna samouprava uradila prilazne puteve do marketa, kao i parking prostor i da će opštinsko rukovodstvo podržati i pomoći svim privrednicima koji su spremni da investiraju u našu opštinu.

-Poruka koju mi šaljemo svim našim preduzetnicima, domaćim i stranim, da će lokalna samouprava, gde god se na našoj opštini otvori ovakav ili sličan objekat, uraditi pistupne puteve, vodovod i kanalizaciju, jer je to naša uloga”, zaključio je Simonović.

Govoreći o daljim planovima i ulaganjima u opštinu Grocka, predsednik Simonović rekao je da će sutra, 1. semtebra, svoja vrata za đake otvoriti potpuno adaptirana i rekonstruisana škola u Dražnju, koja je izgorela pre tri godine. Takođe,  radovi na adaptaciji škole u Begaljici, biće završeni do početka oktobra, kada će škola ponovo početi sa radom. Krajem oktobra počeće da se gradi škola u Leštanima, trenutno  je u toku izrada  tenderske dokumentacije, urađen je projekat i do kraja sledeće godine očekujemo da stanovnici ovog naselja dobiju modernu osnovnu školu, koja će biti izgrađena u skladu sa najvišim standardima.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka