Svečano otvoren peti Sajam hortikulture u Grockoj

0

Peti  Sajam hortikulture u Grockoj, koji se i ove godine održava u organizaciji gradske opštine Grocka i Javnog preduzeća “Pijace i zelenilo”Grocka, svečano je otvoren danas u Gročanskoj čaršiji, sa početkom u 10 časova.

Sajam je svečano otvorila predsednica  gradske opštine Grocka Živadinka Avramović a svečanom otvaranju prisustvovali su i zamenik predsednika gradske opštine Grocka, Rade Ivetić, predsednik Skupštine gradske opštine Grocka Stefan Dilberović, zamenik predsednika Skupštine gradske opštine Grocka Mile Stanarević, direktorka JP “Pijace i zelenilo “ Grocka Danijela Delić, članovi opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova i veliki broj sugrađana.

Pored prodajne izložbe cveća, u okviru svečanog otvaranja organizovan je  bogat muzički i kulturno-umetnički program, u kome su učestvovali učenici Osnovne škole Nikola Tesla iz Vinče, KUD Boleč, veterani KUD-a Boleč, Udruženje žena Boleč, Udruženje žena Zaklopača, frulaš Dobre Milanović, pevač Aleksandar Simić iz Ritopeka i mnogi drugi koji su uveličali svojim prisustvom i umećem ovu divnu manifestaciju.

U toku Sajma dodelile su  se nagrade za: najstarijeg učesnika – nagradu je osvojio Rade Roksić, najmlađeg učesnika- čiju je nagradio osvojio Nemanja Pavlović  i za najlepše aranžiranu tezgu koju je osvojila Unija žena iz Kaluđerice. 

Sajam će biti otvoren danas , ali i  u naredna dva dana svi ljubitelji cveća  mogu posetiti Sajam hortikulture u centru Grocke i uživati u štandovima  izlagača.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka