Свечано отворен пети Сајам хортикултуре у Гроцкој

0

Пети  Сајам хортикултуре у Гроцкој, који се и ове године одржава у организацији градске општине Гроцка и Јавног предузећа “Пијаце и зеленило”Гроцка, свечано је отворен данас у Грочанској чаршији, са почетком у 10 часова.

Сајам је свечано отворила председница  градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић а свечаном отварању присуствовали су и заменик председника градске општине Гроцка, Раде Иветић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Миле Станаревић, директоркa ЈП “Пијаце и зеленило “ Гроцка Данијела Делић, чланови општинског већа, директори јавних предузећа и установa и велики број суграђана.

Поред продајне изложбе цвећа, у оквиру свечаног отварања организован је  богат музички и културно-уметнички програм, у коме су учествовали ученици Основне школе Никола Тесла из Винче, КУД Болеч, ветерани КУД-а Болеч, Удружење жена Болеч, Удружење жена Заклопача, фрулаш Добре Милановић, певач Александар Симић из Ритопека и многи други који су увеличали својим присуством и умећем ову дивну манифестацију.

У току Сајма доделиле су  се награде за: најстаријег учесника – награду је освојио Раде Роксић, најмлађег учесника- чију је наградио освојио Немања Павловић  и за најлепше аранжирану тезгу коју је освојила Унија жена из Калуђерице. 

Сајам ће бити отворен данас , али и  у наредна два дана сви љубитељи цвећа  могу посетити Сајам хортикултуре у центру Гроцке и уживати у штандовима  излагача.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка