СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „СМЕДЕРЕВСКА ЈЕСЕН“

0

Јубилана 130. туристичко-привредна манифестација „Смедеревска јесен“, свечано је отворена синоћ, 8. септембра, у амбијенту Малог града Смедеревске тврђаве.

Манифестацију је свечано отворио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, након чега је на стотине балона, у бојама јесени, пуштено  у знак почетка  Смедеревске јесени.

Испред руководства градске општине Гроцка свечаном отварању присуствовале су заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић и директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић. Отварању је присуствовао и директор предузећа „Коридори Србије“ Зоран Бабић , као и велики број уважених званица, које је угостила градоначелница Смедерева  Јасна  Аврамовић.

Свечаности отварања, претходио је дефиле централним градским улицама, који је имао карневалски карактер, а овом приликом  заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић и директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић, посетиле су и привредну изложбу  у Центру за културу у Смедереву.

У наставку програма, око хиљаду посетилаца у Малом граду Смедеревске тврђаве, уживало је у наступу Јадранке Јовановић и Оливера Њега.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка