Sastanak privrednika povodom „BIZNIS FORUMA“

0

Sastanak Saveta za privredu pri opštini održan je u biblioteci GO Grocka. Tema sastanaka je bio predstojeći „BIZNIS FORUM“ u Novosibirskom, najvećem gradu u Sibiru u Rusiji.

„BISNIS FORUM“ koji će se održati u novembru mesecu u pomenutom gradu, pored predstavnika iz Srbije i opštine Grocka okupiće i privrednike iz Novosibirke i Sibirke oblasti. Takođe će na istom događaju učestvovati srpski predstavnici iz kulture,  predstavnici ambasade Srbije u Rusiji, kao i srpski privrednici koji žive i rade u Ruskoj Federaciji.

U vreme trajanja foruma održaće se takmičenje u prijateljski sportski mečevi u borilačkim sportovima (rvanje, gvepling, boks, kik boks, tekvondo, MMA, karate i sambo) pod nazivom „KUBOK DRŽAVE“.

Savet za privredu pri opštine je osnovan na inicijativu predsednika gradske opštine Grocka Dragoljuba Simonovića u februaru 2017. godine. Ovaj savet je omogućio kvalitetniju saradnju između privrednika i lokalne samouprave što kao rezultat ima sve jaču privrednu aktivnost i zasigurno brži razvoj privredno-privatnog sektora.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka