OBILAZAK SREDNjE ŠKOLE GROCKA I OŠ SVETI SAVA U VRČINU

0

Gradska opština Grocka je počela sa pripremom predloga budžeta za narednu 2021. godinu, s toga je član Veća GO Grocka zadužen za oblast prosvete, obrazovanja, socijalne zaštite, dečije zaštite i boračko-invalidskih prava Aleksandar Rajković obišao Osnovnu školu „Sveti Sava“ i Srednju školu Grocka.

Cilj današnjeg obilaska bio je upoznavanje člana Veća sa stanjem u kom se nalazi školska ustanova, te je nakon sastanka sa direktorom Osnovne škole Dobricom Sinđelić utvrđeno da je potrebno uređenje unutrašnjih prostorija škole kao i završetak radova na izgradnji ograde oko školskih objekata. Direktor Osnovne škole je istakao da je sve navedeno neophodno radi obezbeđivanja boljih uslova za rad i boravka dece.

Takođe, član Veća GO Grocka je posetio Srednju školu Grocka i tom prilikom je razgovarao sa direktorom Selimirom Radosavljevićem o tekućim problemima škole kao i o rešavanju istih.

GO Grocka će u narednom periodu organizovati obilazak ostalih školskih ustanova na svojoj teritoriji kako bi se sagledali problemi i na najbolji način sačinio predlog budžeta za narednu godinu.

Više fotografija možete pogledati OVDE.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka