Радни састанак са стрелцима противградних станица

0

Пред почетак нове пољопривредне сезоне, стрелци који су задужени за исправност противградних станица на територији општине Гроцка имали су у малој сали Скупштине општине радни координациони састанак.

И ове године стрелци су под патронатом центра на Букуљи прошли нови низ семинара и лекарских прегледа како би били спремни за нову сезону која званично почиње 15. марта.

Састанку је присуствовао и председник општине, Драгољуб Симоновић са помоћником за област пољопривреде, Душком Живанчевићем. Стрелцима је пожелео успешан рад и што мање посла, и поновио да ће општина Гроцка и ове године субвенционисати систем противградне одбране. Стрелцима ће и ове године бити обезбеђена опрема за рад, довољан број противградних ракета и накнада у истом износу као и прошле године.

Како би ове године противградна одбрана имала још бољи учинак, а воћари већу сигурност, стрелци су добили задатак да направе листу приоритета који се тичу потреба за одбраном са околних, суседних општина будући да се неретко дешава да противградне станице суседних општина бране територију општине Гроцка и обратно. На основу тих листа приоритета председник Симоновић је обећао да ће организовати радни састанак са председницима околних општина како би сви заједно обезбедили потпуно функционисање противградне одбране на широј територији.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка