PU „Lane“ Grocka organizuje humanitarnu akciju

0

PU „Lane“ Grocka, organizuje humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavama, dana 22. i 23. maja. Pozivaju se sva deca, roditelji i zaposleni da podrže akciju i na taj način pomognu.

U svim vrtićima naše Ustanove (Grocka, Vinča, Vrčin, Leštane i Kaluđerica) kao i pripremnim predškolskim grupama pri Osnovnim školama i Mesnim zajednicama nalaze se punktovi za doniranje pomoći, koja se ogleda u flaširanoj vodi i sredstvima za higijenu. Takođe, u svim vrtićima su predviđene likovne, edukativnei ekološke radionice na otvorenom, gde će roditelji i svi drugi moći da vide izložbu dečjih radova i stvaralaštva.

Isto tako, roditelji će biti učesnici Sportskog dana pod nazivom „Plemenito srce“ koji će se održati u utorak 27.05.2014. godine sa početkom u 14:30 časova u ekološkom vrtiću „Lane“ Kaluđericagde će se kao ulaznica donositi flaširana voda.

Napominjemo da su zaposleni PU „Lane“ Grocka obezbedili donaciju sredstava za dezinfekciju ruku, predmeta, materijala, radnih površina i prostora (asepsol, dezihend, safe dikonit, tečni sapun) u ukupnoj količini od oko 160 litara, kao i higijenskog pribora kao što su hirurške maske (5000 komada), hirurške kape (1000 komada) i rukavice lateks (1400 komada) u iznosu od 70000 dinara.

PU „Lane“ Grocka će uvek podržavati humanost i solidarnost.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka